miercuri, 15 iunie 2011

Beţe de îngheţată

ETICHETAREA RĂSADURILOR 
  • Pătrunjel, salvie, rozmarin sau cimbru — oare ce anume va răsări aici? Veţi şti ce aţi plantat în grădină folosind beţe de îngheţată. Notaţi numele seminţelor cu un marker rezistent la apă pe câte un beţişor şi înfigeţi-1 în strat.

MARCAREA CUTIILOR DE VOPSEA 
  • Vă duceţi în garaj pentru a căuta cutiile cu resturi de vopsea. Aţi zugrăvit sufrageria cu uleiul bej sau cu cel crem? Nu le mai încurcaţi şi data viitoare! După ce aţi terminat de zugrăvit o cameră, înmuiaţi un beţişor de îngheţată în vopsea şi lăsaţi-o să se usuce. Notaţi pe paletă numele vopselei şi camera în care aţi utilizat-o. Acum, că aţi aflat ce culoare trebuie să folosiţi, a sosit timpul să zugrăviţi din nou. De asemenea, aceste repere îl pot ajuta pe un specialist în aranjarea interioarelor să aleagă materialele şi nuanţele celorlalte decoraţiuni.

BEŢIŞOARE PENTRU GUSTAREA COPIILOR 

  • Este mult mai distractiv să mănânci după ce mai întâi te-ai jucat cu mâncarea - iată un lucru cunoscut de toţi părinţii copiilor mofturoşi. Păstraţi în geantă câteva beţe de îngheţată pentru a le folosi la ora mesei micuţilor. înfigeţi în ele bucăţi de cârnat, ananasr-pepene galben sau alte alimente. De asemenea, dându-le fiecăruia câte un beţişor, puteţi să-i lăsaţi pe copii să-şi întindă singuri pe pâine untul de arahide sau altă pastă.
AMUZAŢI-VĂ COPIII 
  • Dacă aveţi copii mici, aflaţi că beţele de îngheţată sunt ustensile ideale pentru pictura cu degetele. Sau, în cazul în care doriţi să-i învăţaţi primele noţiuni de sculptură, lăsaţi-i să exerseze cu beţişoare într-un bulgăre de spumă de ras sau de frişca.
IMPROVIZAREA UNEI ATELE PENTRU UN DEGET
  • Dacă bănuiţi că unul dintre copii şi-a rupt joacă, folosiţi un băţ de îngheţată ca atelă temporară, până când veţi ajunge la spital. Lipiţi-1 cu bandă adezivă sau leucoplast, pentru ca degetul să stea cât mai drept.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu