luni, 13 iunie 2011

Bandă de mascare din hârtie

























ETICHETAREA ALIMENTELOR Şl A RECHIZITELOR
  • Nu este nevoie să cumpăraţi etichete sau aparate speciale de etichetare. Inlocuiţi-le cu bandă de mascare, care nu e scumpă, pentru a eticheta diferite cutii de alimente sau pungile pentru pus în conge­lator, notând neapărat şi data! De asemenea, puteţi folosi bandă de mascare pentru a eticheta rechizitele copiilor de vârstă şcolară.


REPARAREA UNEI SPIŢE DE UMBRELĂ 
  • Dacă un vânt foarte puternic a reuşit să vă rupă o spiţă de la umbrelă, puteţi să o reparaţi foarte uşor. Confecţio-naţi o spiţă dintr-o bucată de sârmă de la un umeraş de haine, lipită cu bandă de mascare.

REUTILIZAREA SACULUI DE LA ASPIRATOR 
  • Economisiţi bani refăcând sacul aspiratorului. După ce s-a umplut, nu-1 goliţi ca de obicei prin orificiul din faţă. Scoateţi sacul şi faceţi o tăietură pe mijloc, în spate. După golire, prindeţi marginile despicăturii, îndoiţi-le şi lipiţi-le cu bandă de mascare. Acum, sacul poate fi refolosit. Aveţi grijă ca acesta să nu se umple complet la următoarea utilizare.

MARCAREA UNEI „ŞOSELE" PENTRU MAŞINUŢELE COPIILOR 
  • Delimitaţi un culoar pentru maşinuţele atât de dragi copiilor. Lipiţi două fâşii paralele de bandă de mascare pe podea sau pe blatul unei mese. Adăugaţi un cartonaş sau două pe care scrie „Stop" -şi cursa poate începe. Ghidarea unei maşinuţe de-a lungul unei „şosele" nu constituie doar o distracţie, ci îi ajută totodată pe copii să-şi îmbunătăţească contro­lul fin al mişcărilor, important pentru activităţi pe care le vor deprinde mai târziu - de exemplu, scrisul.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu