joi, 9 iunie 2011

Apă de gură

ŞTERGEREA ECRANULUI MONITORULUI UNUI COMPUTER
  • Aţi rămas fără soluţie pentru curăţat geamurile? O soluţie tare pe bază de alcool este chiar mai indicată pentru şter­gerea ecranului computerului sau televizorului. Aplicaţi soluţia cu o cârpă umedă şi moale şi lustruiţi până se usucă. Puteţi şterge doar ecranele de sticlă, nu şi cele cu cristale lichide. Alcoolul poate strica materialul folosit pentru ecranele LCD.
CURĂŢAREA TENULUI 
  • Apa de gură antiseptică este un bun astringent pentru curăţarea tenului. Dacă apa de gură nu conţine zahăr, procedaţi astfel: spălaţi-vă pe faţă cu apă caldă şi săpun şi apoi clătiţi. îmbibaţi un tampon de vată cu apă de gură şi ştergeţi-vă ca şi cu orice alt astringent. Veţi avea o senzaţie plăcută, de furnicături. Clătiţi-vă cu apă caldă şi apoi cu apă rece. Tenul va rămâne curat şi reîmprospătat.

TRATAREA CIUPERCII „PICIORUL DE ATLET
  •  O apă de gură antiseptică, fără zahăr în compoziţie, poate fi tratamentul ideal pentru ciuperca „piciorul atletului". Folosiţi un tampon de vată înmuiat în apă de gură pentru a aplica de câteva ori pe zi direct pe zona afectată. Va ustura puţin! Ciuperca menţionată ar trebui să se vindece după câteva zile, dar micozele localizate la unghii ar putea să se vindece chiar şi în câteva luni. Dacă ciuperca nu răspunde la acest tratament, consultaţi un dermatolog sau un doctor specializat în bolile picioarelor.

ADĂUGAŢI LA SPĂLATUL RUFELOR
  • Şosetele mirositoare sunt adesea pline de bacterii şi ciuperci rezistente la spălat - adăugaţi o cană de apă de gură fără zahăr în maşina de spălat.

ÎNLĂTURAREA MIROSULUI DE TRANSPIRAŢIE DE LA SUBRAŢ
  • Deodorantele obişnuite maschează mirosurile neplăcute de transpiraţie, dar nu fac mare lucru pentru a înlătura cauza problemei. Pentru a scăpa de bacteria care provoacă mirosul de transpiraţie, înmuiaţi un tampon de vată în apă de gură pe bază de alcool, fără zahăr şi tampo-naţi-vă la subraţ, dar nu imediat după ce v-aţi ras.
DEZINFECTAREA UNEI TĂIETURI    
  • Folosiţi apă de gură alcoolică pentru a dezinfecta o tăietură sau o rană superficială. In trecut, soluţia era folosită cu succes ca antiseptic pentru operaţiile chirurgicale.
ELIMINAREA MĂTREŢII                                                                                                                           
  • Pentru a scăpa de mătrea-ţă, spălaţi-vă părul cu şampon obişnuit, apoi clătiţi-1 cu apă de gură alcoolică. Puteţi să folosiţi apoi şi balsamul obişnuit.
CURĂŢAREA TOALETEI                                                                                                            
  • Turnaţi 1/4 cană de apă de gură alcoolică în vasul de toaletă. Lăsaţi să acţioneze jumătate de oră, apoi frecaţi cu o perie specială şi tra­geţi apa. Germenii vor fi distruşi, iar vasul va străluci de curăţenie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu