joi, 9 iunie 2011

Agrafe de birou

Utilizarea drept cârlige
  • Din agrafe de birou se pot improviza nişte cârlige foarte bune.Vreţi să faceţi o farfurie de ceramică pe care să o agăţaţi pe perete?Ataşaţi pe spatele farfuriei o agrafă mare şi solidă, înainte ca lutul să se usuce.
Cheiţă de fermoar
  • Nu aruncaţi la coşul de gunoi un pulover sau agenda personală doar pentru că s-a rupt cheiţa de la fermoar.Desfaceţi puţin o agrafă mică de birou, cât să încapă prin orificiul fermoarului.Strângeţi-o la loc şi trageţi fermorul!Dacă doriţi ca cheiţa să fie mai estetică, agăţaţi câteva mărgele sau lipiţi nişte paiete pe agrafă.
    Prinderea capătului de scotch
    • Dacă aţi cumpărat o rolă de scotch care nu are opritor, nu disperaţi căutând capătul benzii. Lipiţi pur şi simplu o agrafă de birou de capăt data viitoare când folosiţi rola.
    Confecţionarea unui semn de carte
    •  Agrafele de birou sunt semne de carte ideale, deoarece nu cad. Dacă ataşaţi o panglică sau un şnur colorat de agrafă, va fi şi mai uşor să folosiţi şi să găsiţi semnul de carte.
    Scoaterea sâmburilor de cireşe
    •  Trebuie să scoateţi sâmburii pentru a prepara o reţetă sau fiindcă vă place să le mâncaţi mal uşor? Perforaţi-le! y. Desfaceţi agrafa de la mijloc. Deasupra unul castron sau a chiuvetei introduceţi pe la codiţa cireşei, capătul mare sau pe cel mic. Dislocaţi sâmburele şi trageţi-l afară. Dacă doriţi ca cireşele să rămână cu codiţe cu tot, introduceţi agrafa prin partea opusă. Sucul de cireşe pătează, deci aveţi grijă la haine.
    Pelungirea lanţului de la ventilatorul de tavan 
    • Lăsaţi deoparte scara şi uitaţi de echilibristica pe care o faceţi ori de câte ori încercaţi să ajungeţi la lanţul rupt sau prea scurt al ventilatorului suspendat de tavan. Pentru a extinde lanţul, adăugaţi la capătul acestuia o nouă bucată de lanţ obţinut din câteva agrafe de birou.


    Desfacerea ambalajelor de ţiplă
    • Desfacerea obiectelor trase în ţiplă  în special a CD-urilor, poate fi un test de îndemânare şi răbdare! Pentru a nu vă rupe unghiile sau dinţii, desfaceţi capătul unei agrafe şi sfâşiaţi ambalajul. Pentru a/iu zgâria obiectul, strecuraţi agrafa în partea unde an^balajul este stratificat şi trageţi în sus>



                                        

        Un comentariu: